GAUNAS DESIGN FÖRETAG

Vi är ett företag som tillverkar och säljer produkter i hög kvalité fast till väldigt låga priser! Vi har provat en hel del olika produkter och märken under åren som har gjort att vi kommit fram till vad som passar bäst kvalitetsmässigt och prismässigt till våra ändamål.

VÅRA TJÄNSTER

FÖNSTERDEKOR

Vi gör fönsterdekor i vinyl som kan fästas antingen på insidan eller utsidan. Lätt att aplicera och krävs endast vatten och en spatel för att fästa. Vi gör logga, öppettider, ramar etc.​

BILDEKOR

Företagslogga eller annan text för att fästa på bil. Lätt att aplicera som endast kräver vatten och en spatel för att fästa. Finns i ett flertal färger att välja mellan.

GLAS-GRAVERING

Vi graverar vinglas, ölglas, kaffemuggar etc. Billigare desto större beställning. Skriv gärna ett mejl med vad som önskas så återkommer vi med offert.​

FÖRETAGSKLÄDER

Vi har t-shirts, luvtröjor och andra toppar i hög kvalité till bästa pris. Billigare desto större beställning. Skriv gärna ett mejl med vad som önskas så återkommer vi med offert.

ÖVRIGA TRYCK TILL FÖRETAG

Vi gör menyer, skyltar, underlägg, tavlor m.m. Då vi har olika sorts lasermaskiner så kan vi gravera allt! Allt görs självklart till bästa pris!

BLI INSPIRERAD!

Ta en titt på några av våra gamla projekt och bli inspirerad.

MÄNGDRABATT FÖR FÖRETAG

Vi gör inte endast produkter till enstaka privatpersoner utan har även bra mängdrabatter till företag och kan även erbjuda ev uppsättning och utkörning av våra produkter om det ligger i Västra Götaland annars skickas allt spårbart via post.

KONTAKTA OSS

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till er snarast.