Dessa allmänna villkor gäller för dina köp på, och din användning av, webbsidan https://gauna.se. Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Gaunas Design, org. nr: 19900323-7113, Gulklövergatan 90,44934 NÖDINGE Sverige (nedan Gauna).

Köparen bör noggrant läsa försäljningsvillkoren innan de beställer några produkter från denna webbplats. Genom att beställa någon av Worryless produkter, accepterar köparen att vara bunden av försäljningsvillkoren. Köparen bör skriva ut en kopia av Försäljningsvillkoren för framtida referens.

Gauna Design förbehåller sig rätten att ändra de Allmänna villkoren.

Genom att klicka på knappen ”Jag har läst och godkänner webbplatsens villkor” i slutet av beställningsprocessen accepterar köparen villkoren för försäljning. Om köparen vägrar att acceptera dem, kommer han eller hon inte att kunna beställa några produkter från denna webbplats.

Försäljningsvillkoren gäller från och med idag och tills de ersätts eller ändras.

Alla rättigheter, inklusive upphovsrätt av Gauna.se, stannar hos Gaunas Design. All användning av denna webbplats eller dess innehåll, inklusive kopiering annat än för eget personligt, icke-kommersiellt bruk är förbjudet utan skriftlig tillåtelse.

Integritetspolicy

Dataskydd

Alla personuppgifter som lämnas till oss är endast till för vår kundrelation. När du bli handlar hos oss registreras dina uppgifter hos oss, enligt lag måste vi meddela dig om detta. Du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och kan begära att bli bortplockad ur vårat kundregister. Vid fall som bedrägeri utlämnas uppgifter till polismyndighet och övriga utredare (t.ex. domstol) om så behövs. Dina uppgifter säljs inte vidare.

Vilken data samlar vi in?

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller ger oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta datorn till Internet. Inloggning, e-postadress, lösenord, dator- och anslutningsinformation och inköpshistorik. Vi kan använda programvaruverktyg för att mäta och samla information om sessionsinformation, inklusive sidrespons, längd på besök på vissa sidor, sidans interaktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, email, lösenord, kommunikation); betalningsuppgifter (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil. 

Hur samlar vi in data?

När du genomför en transaktion på vår hemsida, samlar vi in personlig information som du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

Varför vi samlar in personlig data?

Vi samlar in icke personlig och personlig information för följande ändamål:

  • Att tillhandahålla och driva försäljning av varor till kunden.
  • Att ge våra användare löpande kundsupport och tekniskt stöd.
  • För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga servicerelaterade meddelanden och kampanjmeddelanden.
  • Att följa gällande lagar och förordningar.
  • Att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och / eller avledd icke-personlig information, som vi eller våra samarbetspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster.

Hur vi lagrar, använder, delar och visar besökares personuppgifter

Vårt företag använder oss av WordPress.com plattformen. WordPress.com ger oss en onlineplattform som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig. Din data kan lagras via WordPress.coms datalagring, databaser och de allmänna WordPress.com-applikationerna. De lagrar din data på säkra servrar bakom en brandvägg. Vi har försöker alltid ha de senaste uppdateringarna för att din data ska bli så skyddad som möjligt.

Alla direkta betalnings gateways som erbjuds av WordPress.com och används av vårt företag följer bransch standard som fastställs av PCI-DSS, som hanteras av PCI Security Standards Council, vilket är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation från vår butik och dess leverantörer.

Om du länkar andra konton, som Facebook, Instagram eller andra tredjepartskonton får vi även information därifrån. Vad vi får från tredje part beror på dina inställningar där. Vänligen läs mer om det hos dem.

Beroende på hur du får tillgång till våra produkter kan vi eller din webbläsare använda ”cookies” eller liknande teknik för att samla in loggdata. Det är möjligt för en användare att stänga av dem. Det gör du i din webbläsares inställningar.

Hur vi kontaktar dig

Vi kan kontakta dig för att meddela dig om ditt köp, för att felsöka problem med ditt köp, för att lösa en tvist, för att kräva skyldiga avgifter eller pengar, fråga om dina åsikter genom enkäter, att skicka uppdateringar om vårt företag eller annan nödvändig information för att kunna kontakta dig för att driva genom vårt användaravtal, information gällande nationella lagar och eventuella avtal som vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, textmeddelanden och post.

Så kan du dra tillbaka ditt samtycke

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, kontakta oss på info@gauna.se eller skicka ett brev till: Gaunas Design, Gulklövergatan 90,44934 NÖDINGE Sverige

Om du vill få tillgång till, korrigera, ändra eller ta bort personlig information vi har om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@gauna.se  eller skicka oss ett brev till: Gaunas Design, Gulklövergatan 90,44934 NÖDINGE Sverige

Uppdateringar av integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy, så var snäll och granska det ofta. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de publiceras på hemsidan. Om vi gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om vi använder och / eller visar det.